BLACK

Jag blev riktigt sugen på att gå ut och fota när jag såg den här bilden som jag tog förra året. Jag har faktiskt inte så mycket i skolan nu och jag är även förkyld av någon konstig anledning, så ingen träning har det blivit av i veckan, vilket har gett mig undefär 6 timmars övrig tid än vanligt. Men icket som icket har man klätt på sig och plumsat ut i snön för det är mörkt varje gång man kommer hem från skolan..

November 2010

NEW YORK

Nu har skolan verkligen kickat igång och det är nu det gäller, sista terminen!! Vissa kurser/ämnen är avklarade medans andra har vi just börjat. Och som individuellt val den här terminen valde jag Fotografisk Bild B och hittills har vi bara jobbat i Photoshop och här är mitt resultat av uppgiften Före-Orginal-Efter.
Man fick välja en bild och utifrån den skulle man redigera bilden med tanke på vad som hade hänt före och efter. Och själva "temat" för bilderna jag gjorde var hur TVbilden har varit under flera decennier och i detta fall i form av en bild över New York. Den första bilden ska symbolisera TV apparaterna under 30-talet med svartvitt och suddigt, och orginalet tänkte jag kunde vara under 90-talet, medans nu när vi är inne på 2010-talet upplever vi New York via TVn på ett häftigt och effektfullt sett.
Men som vanligt blir bilderna sämre kvalitet här på blogg.se, men jag hoppas ni förstår principen.

FRUKOST

Nu är det dags för lite frukost för att sedan orka trampa iväg till skola och dra igång den nya veckan.

April 2010

WALL

TIPS! För dig som har en massa framkallade bilder, sätt upp dom med häftmassa på väggen och resten i ett fotoalbum, så kan du lätt byta och nyttja bilderna. Så här ser min vägg ut för tillfället!


IT HAS BEEN A WHILE


Februari 2009

INFORMATION

Jag kände för en ny start när det gällde bloggandet och det är först nu jag har tagit tag i det hela. Jag har tidigare haft bloggen wasting, som var en blandning av det mesta. Denna blogg kommer att bestå av bilder i stort sätt, både nytagna foton och gamla favoriter. Jag kommer nog inte uppdatera så ofta som förut, iställer satsar jag på att lägga ut ordentliga och fina bilder som jag är hundra procent nöjd med.

Själv heter jag Emma Jakobsson och är 18 år och bor i staden Skellefteå, jag trivs jättebra vilket beror nog på alla trevliga nära och kära jag har. Jag går sista året på teknikprogrammet med inriktning konstruktion och jag längtar ingen annanstans än till sommaren och tills jag har gått ut skolan. När jag inte är i skolan så tränar jag eller umgås med min underbara kille eller hänger med mina fina vänner. Om jag inte gör något utav de så fotar jag med min Canon EOS 60D som jag köpte i November som jag är jättenöjd med.

Annars så älskar jag att resa, vilket jag tror beror på att jag älskar havet och dess härliga gung och även värmen man känner, men jag trivs också att bra framför TVn och bara slappa. Man kan säga att jag är en tjej som gillar det att ha det bra men som är villiga att kämpa för det jag vill. Så sammanfattningsvis kan man säga att jag är målmedveten, social och glad människa med många år kvar att leva, fota och njuta av livet.
Har du några funderingar eller nått du vill fråga så når du mig på min mail: [email protected]
COPYRIGHT gäller.

FIREWORKS

Under tolvslaget var jag och en massa andra Skellefteåbor vid Parkbron, där Norran och Skellefteå Kraft stod för fyrverkerierna. Jag har hört att de kostade flera hundratusen och de var riktigt häftigt och snyggt!

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER & NY BLOGG


(Bloggen/Designen är inte i ordning än)